Verdens mest solgte rendegraver

  • 0
  • juni 28, 2017
A_BHL_4CX_20

Hos Nicolaisen & Larsen A/S bliver der stadig sendt maskiner af enhver art afsted til kunderne og virksomheden er stolte af at have verdens mest solgte rendegraver i produktsortimentet, som dækker mere en 330 forskellige maskiner.

JCB rendegraveren har mere end 60 år på bagen og den lever stadig op til kundernes høje forventninger. Siden 1953 har JCB kontinuerligt videreudviklet på deres maskiner for at levere det allerbedste til deres kunder verden over. Nicolaisen & Larsen er leveringsdygtig i alle modellerne, hvoraf en af de mest solgte er 4CX modellen, som er en særdeles populær model hos kunderne.

”Igennem de sidste 40 år har Nicolaisen & Larsen leveret den største mængde rendegravere til det danske marked og det forventer vi vil fortsætte i de kommende år. Vi står stærkt med JCB rendegraveren, der er den meste solgte i verden. Det er en kvalitetsmaskine, som lever op til kundernes høje forventninger. ” udtaler Dennis Faurby, Markedschef hos Nicolaisen & Larsen A/S.
JCB Hydradig –alsidig maskine

JCB er kendt for deres innovative udvikling af entreprenør- og landbrugsmaskiner, og endnu en gang har JCB leveret en maskine, der er helt fremme i eliten. Med JCB Hydradig får kunderne en maskine, der med sin størrelse giver dig mulighed for at arbejde hvor adgangsforholdene er trange. Hydradig’en kan dreje på begge aksler og er derfor meget manøvredygtig. Desuden har den en stor kapacitet sammenlignet med andre maskiner, og med motoren liggende i chassiset, har den et lavt tyngdepunkt hvilket giver en særdeles stabil maskine med et 360 graders udsyn. ”Det er godt for sikkerheden, hvilket vi og vores kunder ligger stor vægt på, for hvem vil ikke gerne gå sikkert på arbejde” Udtaler Dennis Faurby, Markedschef hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Agromek Award
Nicolaisen & Larsen vandt en Agromek Award for JCB Hydradig som en nyhed indenfor Entreprenør-, vej- og parksektoren. ”Vi er stolte og glade over, at andre også anerkender denne fantastiske maskine og vi sender efter introduktionen flere og flere maskiner afsted mod kunderne” udtaler en tilfreds Morten Krusborg, Adm. Direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Nytænkende design
Visionen med JCB Hydradig var at designe og fremstille den mest innovative løsning i forhold til 5 udfordringer som vores kunder står overfor i deres hverdag. Maskinen skulle være bedst indenfor udsyn, stabilitet, manøvredygtighed, mobilitet og betjeningsvenlighed.
Du har med JCB Hydradig udsyn hele vejen rundt om maskinen, på hjulene samt 1 meters omkreds på grund niveau. Dette gør det lettere og mere sikkert at manøvrere maskinen på mindre eller overfyldte bygningspladser.

Motoren i JCB Hydradig er en JCB EcoMAX Tier 4 Final, som er placeret i under chassiset  hvilket gør, at kontravægten nu er blevet en del af undervognen som giver forbedret udsyn. Bagenden er derved reduceret med 120 mm. Maskinen er hurtig, da maskinen kan køre 40 km/t. Maskinen kan desuden køre med vogn. Fordelingen af vægtdistributionen mellem akslerne er 50/50 hvilket gør maskinen mere behagelig for maskinføreren. Alt i alt en maskine der er vejen frem til flere forskellige jobs og udfordringer.
Ny lancering fra JCB

Der er netop kommet en ny teleskoplæsser 540-180 HiViz teleskoplæsser på banen. Den er designet for at mindske spildtid og dermed reducere din virksomheds omkostninger.

JCB har siden 1977 været pioner indenfor fremstillingen af teleskoplæssere og der arbejdes konstant på at forny og forbedre modellerne. JCB er stadig den største fabrikant af teleskoplæssere i verden.  Udover at være den største fabrikant af teleskoplæssere, kan JCB ligeledes prale af at være den producent, der kan tilbyde den største sikkerhed og det bedste udsyn i maskinerne.

Til familien er der nu kommet den helt nye JCB 540-180 HiViz teleskoplæsser. Den nye models løftekraft er på voldsomme 4000 kg og kan løfte op i 18 meters højde. Den nybyggede teleskoplæsser er designet for at minimere spildtid og reducere omkostninger.  Det betyder at du kan forvente stor fleksibilitet, oppetid og ergonomisk indretning.  Ingen andre fabrikant kan konkurrere mod den sikkerhed og udsyn, der er i 540-180 HiViz teleskoplæsseren.

Køb nyt og sælg brugt

”JCB maskiner har altid haft en lang levetid og en høj gensalgsværdi, da det er maskiner, der har høj kvalitetsniveau. Binder man samtidig sin nyerhvervelse op på en aftale omkring service, holdes der øje med maskinen for kunden. Det giver frihed for kunden, han kan dermed koncentrerer sig fuldt ud om sin forretning. Så Total Cost of Ownership er noget vi efterlever hos Nicolaisen & Larsen og det samme mærker vores kunder” udtaler Morten Krusborg, Adm. Direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Kunderne har set flere fordele ved at købe nyt og sælge nyere brugt. Deraf sælger Nicolaisen & Larsen også flere servicekontrakter med de nye maskiner, da maskinen så er mere værd når den engang skal sælges og en ny JCB skal indkøbes.

”Vi har oplevet en sådan fremgang at vores montører har svært ved at følge med, der bliver arbejdet i døgn drift og der skal derfor også ansættes flere servicefolk til at servicere vores kunder i fremtiden” afslutter Morten Krusborg Adm. Direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.