Maskine nr. 7000

By marts 4, 2016Pressemeddelelser
Artikel-vam

VAM køber JCB-maskine nr. 7.000 i Danmark

VAM A/S har igen udvidet med syv nye JCB maskiner fra Nicolaisen & Larsen A/S til i alt 25 JCB maskiner. Den ene af de nye maskiner var JCB nr. 7.000 leveret af Nicolaisen & Larsen til en dansk kunde.

Nicolaisen & Larsen rundede sidste år 40 år som eneforhandler af JCB i Danmark, og med den seneste levering af nye maskiner til entreprenørfirmaet VAM A/S i Auning på Djursland løb det op i 7.000 maskiner til entreprenører, landbrug, maskinstationer og industri.

Med de syv nye maskiner har VAM A/S i alt 25 JCB maskiner og er dermed én af Nicolaisen & Larsens trofaste samarbejdspartnere. Og samarbejde er netop den måde, som materielchef Tonni Rehmeier, VAM A/S beskriver relationen til Nicolaisen & Larsen.

Vi har altid haft et godt samarbejde med Nicolaisen & Larsen A/S. Deres folk står klar til at tilpasse de specielle løsninger, som vi har brug for. Når vi har besøg af enten sælgere eller montører, er der altid tid til en snak om nye tiltag, optimering og løsningsforslag til vores maskiner. Nicolaisen & Larsens medarbejdere har alle en god bred viden, som vi er glade for at benytte os af” , siger Tonni Rehmeier.

Den seneste leverance af JCB maskiner bestod af to JCB 409 gummihjulslæssere, to JCB 8055 ZTS minigravere, én 3CX rendegraver og to JCB 100 C-1 gravemaskiner.

Udgangspunktet var egentlig en JCB 409 gummihjulslæsser, som vi havde på prøve, hvor fire af vores maskinfører fik lov til at prøvekøre maskinen. De var utroligt positive og tilfredse med den gode komfort, det forbedrede udsyn til redskaberne, den ekstra løfte- og aflæssehøjde samt hastigheden på 40 km/t ved landevejskørsel” , siger Tonni Rehmeier.

Det endte med to JCB 409 læssemaskiner, som er udstyret med en Kohler Tier 4 final motor, der ikke bruger Ad Blue og ikke har partikelfilter. Dermed holdes driftsomkostningerne på det lavest mulige niveau.

De to JCB 8055 ZTS minigravere har kort bagende og arbejder 100% inden for bælternes bredde. Det giver sikkert og effektivt arbejde ved arbejdsopgaver på begrænset plads. De to JCB 100 C-1 10 ton kompakte gravemaskiner er helt nye modeller, som i forhold til tidligere modeller har en forøget motoreffekt på 14%. De nye modeller har Load Sensing, som sørger for effektiv udnyttelse af hydraulikkapaciteten, og samtidig går de automatisk i tomgang, når joysticket ikke aktiveres. Begge dele medvirker til et lavt brændstofforbrug. JCB 3CX rendegraveren er én af JCB’s klassikere, som i den nyeste version bruger op til 25% mindre brændstof end tidligere modeller ved samme arbejde.

Kompetencerne spænder bredt hos VAM A/S, der udfører alle former for entreprenørarbejde på Djursland og i det meste af Østjylland ind til omkring Silkeborg. Firmaet løser mange kloakeringsopgaver både i jorden og med den endelig finish med gartnerarbejde oven på jorden. Ofte er VAM A/S i stand til at løse opgaverne i totalentreprise i eget hus.

I 2014 blev VAM A/S kåret som Danmarks bedste arbejdsplads og har i dag 126 medarbejdere med ekspertise og erfaring til at udføre alle entreprenør- og anlægsopgaver for det offentlige, private og erhvervskunder. Store som små.

Administrerende direktør Morten Krusborg, Nicolaisen & Larsen glæder sig naturligvis også over maskinsalg nr. 7.000 i Danmark.

Vi har markeret starten af 2016 med en flot milepæl. Det er et resultatet af vores gode samarbejde med JCB og ikke mindst vores gode og loyale kunder, som kan se kvaliteten og værdien i et solidt samarbejde med Nicolaisen & Larsen A/S. Vores service og support fortsætter i hele maskinens levetid, og vi vil derfor gøre alt, hvad der er muligt, for også at supportere kundens totaløkonomi i lang tid fremover , siger Morten Krusborg.

Artikel-vam