Sikker og pålidelig servicering af alle JCB maskiner i Danmark – 45 års erfaring

By april 27, 2020Pressemeddelelser

Pr. 1. maj 2020 overtager Brøns Maskinforretning ApS importen af JCB Agri maskiner i Danmark.

Nicolaisen & Larsen A/S fortsætter som nu import og forhandling af maskiner til bygge- og anlægssektoren (Construction) samt til industrien. ”Samlet er disse forretningsområder de største for firmaet – og fremadrettet vil vi naturligvis koncentrere salgsindsatsen her og udbygge vores markedsandel”, udtaler adm. direktør Susanne Nicolaisen.

JCB har gennem en årrække delt disse forretningsområder op hos deres forhandlernet over hele verden – og nu også i Danmark. Beslutningen er taget ud fra et rent forretningsmæssigt synspunkt, idet det er JCB’s strategi, at de ønsker en JCB Agri-importør, der kan sælge maskinerne via underforhandlere.

Det får ingen betydning for Nicolaisen & Larsens muligheder for at servicere alle vores nuværende landbrugskunder. ”De kan trygt ringe til os, som de altid har gjort”, siger Susanne Nicolaisen og tilføjer, ”vi har 45 års erfaring med at servicere alle typer og modeller af JCB maskiner i Danmark, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med”.

”Vi har et team af veluddannede og dygtige mekanikere og montører, der har årelang erfaring med at servicere vores kunder over hele landet. Herudover har vi en intern stab af produktspecialister og tekniske problemløsere til at bakke op om de mere komplicerede opgaver”, tilføjer adm. direktør Susanne Nicolaisen.