Nye JCB teleskoplæssere klar til landbruget

By februar 27, 2019Pressemeddelelser

JCB har netop lanceret en ny serie af teleskoplæssere til landbruget.

Serien bygger videre på de velkendte modeller til landbruget, men har øget løftekapaciteten, bedre sikkerhed og en helt ny kabine som tilfører den bedste komfort for føreren. Alt sammen med til at sikre, at JCB har de førende teleskoplæssere til landbruget.

S_THL_542_70_AGRI_PRO_2

Den helt nye kabine med sæde i dellæder som er standard i den nye Agri Pro version i Danmark. Derudover er der justerbar ratstamme og lækre membran knapper og stor rulleknap til styring af den nye 7″ skærm.

Billede til hjemmeside Forrude

Forruden går helt op i taget og er ét stykke glas uden bjælke som forstyrre udsynet. Dette giver et helt unik udsyn helt nede fra jorden og op i højden, hvor de 4 viskeblade holder 92 % af ruden ren.

Den nye Command Plus kabine er designet efter erfaringer fra maskinbrugere fra landbruget. Den nye kabine har et uhørt lavt støjniveau på kun 69 dB, som er markeds laveste. Kabinen er 12% større end forgængeren med en lækker og brugervenlig instrumentering, samtidig 60 % mere plads til opbevaring. Der er designet nye lækre membran knapper i højre side i kabinen, sammen med en stor drejbar knap til navigering af menuen i den nye 7” skærm. I Agri Super og Agri Pro modellerne er Joystick og knapper sædemonteret, så de følger sædets niveau, når der køres i ujævnt terræn.
Udsynet er helt i top med det sænkede instrumentpanel som giver udsyn til fordæk og udstyr på jorden. Den nye store buet forrude i ét stykke giver 14% bedre udsyn til redskaber, når bommen hæves op. Samtidig er motoren kompakt og bommen lav, som giver et godt udsyn ud til højre i kabinen. Dette er med til at gøre arbejdsdagen mere produktiv og optimere sikkerheden.

De nye serie af teleskoplæssere omfatter 4 modeller med 100 kg til 200 kg øget løftekapacitet i forhold til deres forgængere 6 meter –
 538-60, 7 meter 532-70 og 542-70, og 9 meter 536-95.

De nye egenskaber i kabinen inkludere:
• Helt ny Command Plus kabine – mere rummelig, bedre udsyn, støjsvag og god komfort
• Øget løftekapacitet på alle 6, 7 og 9,5 meter modeller
• Justerbar ratstamme for nem ind- og udstigning, samt position memory
• Forrude i ét stykke glas som kombinere forrude og tagvindue
• 4 viskerblade som dækker 92% af den store forrude til optimal fjernelse af regn og mudder
• Ny aircondition og mulighed for klimaanlæg med temperaturindstilling
• Optimeret luftfordeling til forruden og føreren, samt hurtig fjernelse af frost og dug
• Større og mere informativ digital instrumentering med 7” skærm
• Mobil holder, Bluetooth, integreret mikrofon og højtalere til håndfri opkald og musik/radio

A_THL_542_70_AGRI_PRO_16

Den nye serie kommer til Danmark i 3 udstyrsmodeller: AGRI, AGRI Super og AGRI Pro som differentiere sig i forhold til udstyr, transmission og motor. AGRI modellen er udstyret med en 109 hk (81 kW) JCB Ecomax motor med 4 speed Powershift transmission. Agri Super har en 145 hk (108 kW) JCb Ecomax motor med 6 speed (TorqueLock i 5. og 6. gear) og er bl.a. udstyret med SRS (bomaffjedring), 8 tons hydraulisk træk og sædemonteret joystick.
Agri Pro modellen som er flagskibet inden for landbrugsteleskoplæssere har en JCB EcoMAX motor med 145 hk (108 kW) med en DUALTECH Variable transmission som samler alle fordelene ved en hydrostatisk, trinløs transmission og en klassisk powershift-transmission. Hydrostatisk op til 19 km/t som er optimal til læsseopgaver, hvor der kræves præcision. Ved læsseopgaver tilbydes flere køreindstillinger som inkludere ”Fleximode”, hvor føreren kan gemme den aktuelle kørselshastighed og olieflow til redskabet, tømme skovlen eller greben og derefter vende tilbage til præcist samme hastighed og olieflow. Powershift fra 19 km/t til 40 km/t giver maksimal ydeevne til landevejskørsel og træk med vogn, hvor maskinen kan trække helt op til 32 tons på hitchkrogen.

Hvis du har spørgsmål til de nye modeller eller ønsker at blive kontaktet, så skriv en besked nedenfor.