Pressemeddelelse: Nicolaisen & Larsen skifter navn

By april 1, 2022Pressemeddelelser

Dansk:

Pressemeddelelse - Nicolaisen & Larsen skifter navn til Reesink Construction

Engelsk:

Press release - Nicolaisen & Larsen - Name change

JCB-distributøren, Nicolaisen & Larsen A/S skifter navn til Reesink Construction

 

Fra og med den 1. april, vil Nicolaisen og Larsen A/S, fremover kendes ved navnet Reesink Construction. Dette sker efter at virksomheden i 2021 blev opkøbt af Royal Reesink, og er med til at signalere den rejse virksomheden er på, hvor der investeres ind i markedet.

 

”Vores navneskifte ændrer ikke på de gode takter, vores kunder allerede har mærket indenfor det seneste år. Som en del af Royal Reesink koncernen fortsætter vi med at øge vores fokus inden for levering af højkvalitetsmaskiner, reservedele og serviceydelser. Vores kunder vil, indenfor den nærmeste fremtid, komme til at se et nyt visuelt udtryk. Men den gule farve på JCB-maskinerne og erfaringen siden 1975 rører vi ikke ved” udtaler COO Bo M. Nørgaard.

Reesink Construction, vil fortsætte med at have kunden i fokus. Det gør sig gældende uanset om kunden er entreprenør, håndværker, anlægsgartner, udlejningsfirma etc. Reesink Construction vil altid stå som en professionelle sparringspartner indenfor maskiner og serviceydelser til alle vore kunders formål. Vi har især et stort fokus på bæredygtige og emissionsfri maskiner fra JCB, med det store udvalg af elektrificerede maskiner til det danske marked, og nu også med de brintdrevne maskiner på vej.

”Vi glæder os meget til at komme ud i markedet med vores nye navn, og fastholde at vi står klar som en professionel samarbejdspartner, hvad angår maskiner og service” slutter Bo M. Nørgaard

 

I Danmark har Reesink Construction, en søstervirksomhed i form af allerede etablerede Reesink Turfcare, der sælger maskiner til professionel græspleje.

 

Hollandske Royal Reesink er markedsleder som international distributør og serviceudbyder inden for højkvalitetsmaskineri, reservedele og serviceydelser til landskabsvedligeholdelse, intern transport, lagerdesign, civilingeniør og landbrugssektoren. Hendrik Reesink startede sin enkeltmandsvirksomhed i Zutphen i 1786, siden er Royal Reesink vokset og har nu over 2.500 ansatte og snesevis af datterselskaber rundt om i verden

 

For yderligere information

Bo M. Nørgaard, COO