Nicolaisen & Larsen A/S indgår aftale med LOXAM

  • 0
  • juli 5, 2017

Det kører godt for Nicolaisen & Larsen A/S, der i disse dage sender 26 maskiner afsted mod udlejningsfirmaet LOXAM. Der bliver leveret alt fra den mindre JCB 2.5 tons minigraver til de større 540-180 teleskoplæssere.

LOXAM handler med JCB på europæisk plan. Alle JCB maskinerne bliver malet i LOXAMs røde og grå farver så de passer ind i LOXAM familien. LOXAMs Technical Manager Frank Larsen har nøje udvalgt disse 26 JCB maskiner. ”JCB maskiner er solide, pålidelige maskiner, der har styrker indenfor sikkerhed og komfort og desuden er maskinerne mindre miljøbelastende” udtaler Frank Larsen fra LOXAM.
”Vi ser med positive øjne på vores fremtidige samarbejde med LOXAM og er stolte over at have så stor en kunde som LOXAM, der ønsker at have JCB maskiner hos deres afdelinger i Danmark. Ved at sælge direkte til udlejningsfirmaer som LOXAM kommer vi ud til flere potentielle kunder, der derved får kendskab til vores JCB maskiner” udtaler Anders Gøthe Regional Sales Manager hos JCB.

 

Største producent af teleskoplæssere

JCB har siden 1977 været pioner indenfor fremstillingen af teleskoplæssere og der arbejdes konstant på at forny og forbedre modellerne. JCB er den største fabrikant af teleskoplæssere i verden.  Udover at være den største fabrikant af teleskoplæssere, kan JCB ligeledes prale af at være den producent, der kan tilbyde den største sikkerhed og det bedste udsyn i maskinerne.  ”Det er maskiner, der kan løfte enhver opgave og Det er også dette udlejningsselskabet LOXAM har lagt vægt på overfor deres kunder. Vi ser frem til at flere udlejningskunder, får lov til at arbejde med vores JCB maskiner” udtaler Markedschef Dennis Faurby hos Nicolaisen & Larsen A/S.


LOXAM

LOXAM er Europas største maskinudlejer af entreprenørmaskiner, anlægsmateriel, lifte, moduler og skurvogne. ”Du kan gennem LOXAM leje lige netop det du står og mangler til dit byggeprojekt og hvis du gør dette i fremtiden, så kan det være at du får en JCB maskine fra Nicolaisen & Larsen i hænderne” udtaler Frank Larsen fra LOXAM.
LOXAM har afdelinger hele verden over lige fra lande som Danmark og helt ned til lande som de Forenede Arabiske Emirater. Hele LOXAM koncernen beskæftiger ca. 7.300 medarbejdere fordelt på 750 afdelinger. ”Dette giver grobund for endnu større muligheder for Nicolaisen & Larsen A/S i fremtiden, så vi håber at samarbejdet kan fortsætte og udvikle sig i fremtiden” udtaler Adm. Direktør Morten Krusborg hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Begge parter ser lyst på fremtiden. Der er positiv udvikling i entreprenørbranchen og det tydeliggør, at der er et større behov for solide JCB maskiner. Dette er formentligt ikke de sidste JCB maskiner der ruller afsted mod LOXAM.

Billedtekst: Fra venstre har vi Anders Gøthe Regional Sales Manager hos JCB, derefter Frank Larsen Technical Manager fra LOXAM og yderst til højre Dennis Faurby Markedschef fra Nicolaisen & Larsen A/S.