JCB TM320S – Danmarks bedste allround læssemaskine udtaler landbrugskunde

By juni 19, 2019Pressemeddelelser
JCB TM320S – Danmarks bedste allround læssemaskine

Ovennævnte sætning blev udtalt af gårdejer Bo Kaczmarek, da vi besøgte Asmussen og Kaczmarek fælles økologiske landbrug i Nørre Hostrup. Gården drives af Asmus Asmussen og Bo Kaczmarek som har 200 sortbrogede køer og 240 hektar jord.

JCB TM320S er gårdens allround maskine og bruges til mange forskellige opgaver, såsom at blande foder, korn håndtering, strø og stable halm. Den hjælper også til i stakken, når der snittes græs og majs. Derfor kører maskinen også med rigtig mange forskellige redskaber hver dag.

JCB TeleMaster (TM) er designet som en kombination af en gummihjulslæsser og en teleskoplæsser. Med knækstyring og teleskopdrift er JCB TeleMaster en yderst produktiv maskine. Kort sagt, TeleMaster kombinerer funktionerne i en gummihjulslæsser med fordelene fra en teleskopbom for stor alsidighed.

Grundet den store alsidighed er det også gårdens mest anvendte maskine med et timeforbrug på over 1.000 om året. ”Maskinen kan bruges til mange forskellige opgaver, derfor behøver vi f.eks. ikke nogen minilæsser” udtaler Bo Kaczmarek.
Dette sætter store krav til maskinens holdbarhed og driftssikkerhed – da 3-4 mand på gården er afhængige af at maskinen er kørende hver dag.

Derfor er service også vigtig i dagligdagen, hvor Bo Kaczmarek selv udfører 500 timers service og bruger Nicolaisen og Larsen A/S til alle 1.000 timers service. Derudover er der monteret centralsmøring på maskinen, som sikre at maskinen altid er smurt i en travl hverdag.

Det er gårdens tredje JCB TeleMaster (TM) og vurderingen fra Bo Kaczmarek omkring maskinens holdbarhed og driftssikkerhed er ”Vi har ingen bøvl eller nedbrud haft på maskinerne” udtaler Bo Kaczmarek.

Nicolaisen & Larsen A/S takker for tilliden og ønsker tillykke med den tredje JCB TeleMaster i træk.

Læs mere om maskinen og find en brochure lige her