“Har I en gravemaskine der kan køre på skinner…….”

  • 0
  • oktober 3, 2018

Sådan faldt ordene fra vores gode kunde Munck Civil Engineering A/S ultimo September 2018.  Munck er en del af det konsortium der skal løse opgaven med at opføre Letbanen i Odense i de kommende år.

Og svaret var ”Ja det har vi”. Nicolaisen & Larsen A/S kunne straks finjustere en demomaskine bygget på JCB 145 Hjulgraver og som er opbygget med skinnemodul, Engcon tiltrotator, GPS og meget andet udstyr.

Tirsdag, d. 02.10.2018 kl 09:00 trillede vores lastbil ind på kundens plads i Nyborg og 10 dage efter forespørgslen kom fra Munck Civil Engineering A/S kunne vi sætte kryds ud for at maskinen var leveret. Endnu et eksempel på, at Nicolaisen & Larsen A/S med vore JCB produkter er alsidige, responsive og klar til at imødekomme kundens ønske og behov på bedste vis. Denne gang med noget så specielt som en specialbygget gravemaskine til skinner og vej.

Med JCB 145 Skinneversion blev der også indgået en aftale om en 3-årig serviceaftale til fast pris for kunden, ligesom vor specialist kommer og hjælper med ibrugtagningen af den nye maskine.

Nicolaisen & Larsen A/S ønsker Munck Civil Engineering A/S tillykke med deres nye maskine, og ser frem til at hjælpe næste gang der opstår et behov.