Endnu et dansk gods vælger JCB Teleskoplæsser

  • 0
  • maj 28, 2018
Levering 535.95 Agri Pro1

Rohden Gods ved Vejlefjorden har udskiftet deres JCB teleskoplæsser fra 2007 med en ny 2018 model. Denne gang faldt valget på den stærke 535-95 Agri Pro med den anerkendte og stærke DualTech VT transmission.

Med den nye transmission, er det lykkedes for JCB at fremstille en teleskoplæsser-transmission, der både giver millimeter præcis manøvrering i køresiloen og maksimal trækkraft ved transportopgaver.

Ved hastigheder under 19km/t kører den med Hydrostat og i spændet fra 20 til 40km/t kører den med power shift. Noget også Maskinbladet virkelig fik øje på i deres test af JCB Teleskoplæsser i Agri Pro serien tidligere på året.
http://www.maskinbladet.dk/powergear/artikel/teleskoplaesser-med-unik-transmission

Rohden Gods har bl.a. valgt at få deres nye JCB Teleskoplæsser leveret med Centralsmøring, 6-i-én skovl og Air Condition. Alt sammen noget der gør dagligdagen lettere for dem og deres arbejde.

Rohden Gods har nu fornøjelsen af at kunne bruge den nye maskine i deres arbejde i mark, i lade og i arealerne omkring det flotte og meget velholdte gods ved Vejlefjorden. Nicolaisen & Larsen A/S ønsker Rohden Gods I/S et stort tillykke med deres nye JCB-maskine.