2 Maskiner solgt til Industrivejens Maskiner i Nørresundby.

  • 0
  • oktober 23, 2018

Den ene er en JCB 3CX Compact som er 35 % mindre end en ”almindelig” rendegraver. Maskinen bliver leveret med centralsmøring, hydraulisk hurtigskifte i begge ender, aircondition, LED arbejdslys, 3 i 1 frontskovl, pallegafler, samt skovl program til bagarmen.

Den anden er en JCB 531-70 Agri Pro – ”Pro” er topmodellen i landbrugs teleskoplæsser serien, udstyret bl.a. med 145 hk. JCB motor, vendbar kølervinge, hydraulisk hitchkrog godkendt til at trække 32 t, trailer stik, bremseudtag, 2 dobbeltvirkende udtag i bag, aircondition, stor LED lyspakke, auto rystefunktion i joystick, funktion for konstant hydraulisk flow uafhængig af fart, og ikke mindst den fantastiske JCB DualTech VT transmission som køre med hydrostatik fremdrift fra 0-19 km/t og derefter skifter op i Powershift – derved får man en fantastisk jævn maskine at køre i ved bl.a. læssearbejde, uden ryk pga. gearskift.

Industrivejens Maskiner har virkelig gang i sejlene og det bekræftede dagens levering også, da teleskoplæsseren kun nåede at stå 2 min. på pladsen før den skulle ud på en udlejning.

Har du også brug for en ny maskine, så har vi lige nu 0% rente kampagne på næsten alle nye JCB maskiner – Se kampagnen her