VM117 D/PD | Vibromax
Centrifugalkraft 256 kN
Maksimal motoreffekt 93 kW
Egenvægt 11.300 kg
VM132 D | Vibromax
Centrifugalkraft 282 kN
Maksimal motoreffekt 108 kW
Egenvægt 11.850 kg
VM132 PD | Vibromax
Centrifugalkraft 305 kN
Maksimal motoreffekt 108 kW
Egenvægt 12.710 kg
VM137 D/PD | Vibromax
Centrifugalkraft 282 kN
Maksimal motoreffekt 108 kW
Egenvægt 12.550 kg

Vibromax

Robusthed og effektivitet i fokus

Vibromax er JCB’s vibrationstromler, som er designet med henblik på maksimal produktivitet. Maskinerne er effektive og stråler af den form for innovation, man forventer fra JCB. Vibromax-serien sætter standarden inden for vibrationstromler og tilbyder stor komfort, sikkerhed og effektivitetsfunktioner.

Vibrationstromlere har et hårdt liv, derfor er JCB’s maskiner er designet med robusthed i fokus. Effektivitet og oppetid er derfor også naturligvis maksimeret så ydeevnen er i top. JCB Vibromax er allerede kendt verden over for deres præstationer, driftssikkerhed og innovative funktioner.

Vibromax leverer den optimale kombination af konstant vægt, frekvens, centrifugalkraft, amplitude og fart, som muliggør en lang række komprimeringsprojekter for fagentreprenøren. Adskillige maskiner har en stigningsevne på op til 60%, som sikrer dig stor alsidighed og produktivitet, uanset opgavetype. Ligeledes har mange af maskinerne den prisvindende EcoMax T4i motor som opfylder Tier 4i lovgivningen uden brug af pladstagende DPF eller SCR.

Mindre servicering, mere service

Hvis vibrationstromlere skal opnå den maksimale ydeevne, skal de tilbyde det maksimale udsyn. JCB har derfor med Vibromax-serien mindsket bagmotorhjelmen og fjernet udstødningsrøret fra sigtelinjen, hvilket giver operatøren uhindret udsyn bagud og til hjørnerne.

En vibrationstromle yder kun sit maksimum, når den er i gang på byggepladsen. JCB Vibromax er designet til maksimum oppetid med minimal servicering. Alle daglige tjeks kan foretages fra siden og innovative tiltag er implementeret, så du undgår at bruge tid på servicering og derfor kan bruge mere tid på arbejdet.

Vores kompetente konsulenter er klar til at vejlede dig til den bedste løsning af lige præcis din opgave. Ring til Nicolaisen & Larsen A/S på tlf. 70 10 12 14 eller skriv til os på jcb@jcb.dk, for en snak om din næste entreprenørmaskine.