TLT 25 | Teletruck
Løftekapacitet ved 2m 1.400 kg
Maksimal løftekapacitet 2.500 kg
Maksimal løftehøjde 4,0 m
Løftekapacitet ved 2m 1.900 kg
Maksimal løftekapacitet 3.000 kg
Maksimal løftehøjde 4,00 m
TLT 30 | Teletruck
Løftekapacitet ved 2m 2.000 kg
Maksimal løftekapacitet 3.000 kg
Maksimal løftehøjde 5,15 m
TLT 35 | Teletruck
Løftekapacitet ved 2m 2.400 kg
Maksimal løftekapacitet 3.500 kg
Maksimal løftehøjde 4,4 m

JCB Teletruck

JCB teletrucks sætter standarden

Reesink Construction forhandler teletrucks fra JCB, grundet deres ledende standarder i branchen indenfor alle parametre: driftssikkerhed, effektivitet og brændstoføkonomi.

I 1997 udviklede JCB en gaffeltruck, med en teleskopstang i stedet for en vertikal mast – og det blev til JCB teletruck. Teletrucken giver føreren uhindret udsigt fremad og kan løfte store mængder i forhold til sin kompakte størrelse. Du kan hurtigt skifte udstyr fra en gaffel til skovl og de 111 graders vognrotation lader dig på- og aflæsse nemt og hurtigt.

Kort sagt: JCB Teletrucks kan gøre alt det en konventionel gaffeltruck kan – bare mere.

JCB teletrucks unikke design gør maskinen langt mere effektiv end den konventionelle gaffeltruck. Forbedringerne indebærer store økonomiske fordele og består bl.a. af:

  • Forbedret rækkevidde
  • Højnet udsyn
  • Klart bedre sikkerhed
  • Minimerer pålæsningstid
  • Kræver mindre pålæsningsareal

JCB har konstant fokus på at forbedre deres maskiner ved hjælp af de nyeste teknologier og analyser. Maskinernes performance er blevet udviklet gennem 40 år, hvilket sikrer kunderne en af markedets mest stabile og effektive trucks.

En lille truck med stor kapacitet

JCB teletrucks kan bære en overraskende stor last, i forhold til sin kompakte størrelse. Maskinens høje løftekapacitet, løftehøjde og høje manøvreringsgenskaber gør lager- og pålæsningsarbejde hurtigere. På bundlinjen handler det altid om det samme: effektivitet.

Leder du efter en ny truck? Så anbefaler vi Teletrucken. Vores team af dygtige konsulenter står altid klar til at vejlede dig til den maskine, der passer til dit arbejde. Ring til Reesink Construction på tlf. 70 10 12 14, eller skriv til os på e-mail jcb@jcb.dk.