TM320 Wastemaster | Telemaster
Maksimal motoreffekt 93 kW
Maksimal løftekapacitet 3.200 kg
Maksimal løftehøjde 5,2 m

Wastemaster | Telemaster

Stabil og effektiv gummihjulslæsser

JCB’s Telemaster er designet til at levere stor styrke og kraft, som du leder efter i en knækstyret maskine. Sammen med kraft bliver produktivitet og manvøredygtighed samlet i deres gummihjulslæsser med fanfantastisk alsidighed, nå- og løftehøjde – ligesom en teleskoplæsser.

JCB stresstester deres telemastere grundigt, hvilket betyder at du kan være sikker på pålidelige resultater over tusinder af timer. Stresstestene efterligner en maskines livscyklus med selv de mest vanskelige samt tunge grave- og aflæsningssituationer. Det betyder, at du kan forvente en stabil arbejdskraft i lang tid.

Telemaster giver dig den ultimative trækkraft og ydelse under alle forhold, med valget af drejningsmoment proportionalpumpe differentiale og 4WD som standard. JCB designer og producerer selv alle deres hydrauliske cylindre, førerhuse, aksler, gear og motorer – alle designet til at arbejde i perfekt harmoni for den optimale stabilitet og effektivitet.

God komfort og stor alsidighed

JCB’s Telemaster giver dig stor alsidighed i pladsbegrænsede områder. Maskinerne kører på JCB’s EcoMax motor, som giver dig den største driftssikkerhed og minimerede driftsomkostninger. Wastemasteren har klassens mest komfortable, produktive og sikreste operatørplads. Designet sikrer dig fuldt udsyn i kraft af større vinduer, hvilket gør maskinen velegnet på afgrænsede arealer.

Leder du efter alsidigheden fra en teleskoplæsser, knækstyring, kraftfuld pålæsning, teleskopisk rækkevidde og en lang række af affaldsudstyr, så led ikke længere. Ønsker du at vide mere om JCBS Telemaster kan du ringe til os i dag på tlf. 70 10 12 14 eller skrive til jcb@jcb.dk, og få en snak med en af vores dygtige konsulenter.