1CX | Rendegraver
Maksimal gravedybde 2,55 m
Maksimal motoreffekt 37,3 kW
Skovlkapacitet 0,28 m3
1CXT | Rendegraver
Maksimal gravedybde 2,55 m
Maksimal motoreffekt 36,3 kW
Skovlkapacitet 0,30 m3
3CX | Rendegraver
Maksimal gravedybde 4,33 m
Maksimal motoreffekt 55,0 kW
Skovlkapacitet 0,70 m3
3CX ECO | Rendegraver
Maksimal gravedybde 4,24 m
Maksimal motoreffekt 81,0 kW
Skovlkapacitet 1,20 m3
3CX Pothole Master | Rendegraver
Maksimal gravedybde 0,10 m
Maksimal motoreffekt 68/81 kW
Skovlkapacitet 1,20 m3
4CX ECO | Rendegraver
Maksimal gravedybde 6,14 m
Maksimal motoreffekt 81 kW
Skovlkapacitet 1,30 m3
5CX Wastemaster | Rendegraver
Maksimal gravedybde 6,14 m
Maksimal motoreffekt 81,0 kW
Skovlkapacitet 1,30 m3

JCB Rendegraver

En effektiv og alsidig rendegraver

Rendegraveren er en ægte all-rounder på arbejdspladsen. Den både læsser, losser og graver og kan hurtigt bevæge sig mellem forskellige arbejdspladser.

Uanset om du graver grøfter eller jord, fylder udgravninger eller håndterer materiel, vil en JCB rendegraver opfylde dine behov. Den sætter branchens standard med komfortable og alsidige rendegravere, designet til at gøre arbejdet hurtigere.

JCB’s ikoniske rendegraver blev introduceret i 1953, og har igennem 60 år været den foretrukne og alsidige løsning for entreprenører. De mange år har ikke forældet maskinens funktionalitet – den er lige så energisk og innovativ, som da den så dagens lys. Den årelange arv gøres ikke op i pris, men i den bedste performance og højeste produktivitet. Igennem årene har JCB fornyet rendegraverens design, højnet effektiviteten og sikkerheden, så du får mere ud af dit arbejde.

Den bedst sælgende rendegraver på verdensplan

I dag er JCB rendegraveren den bedst sælgende rendegraver globalt. Næsten hver anden solgte rendegraver er fra JCB, og det er ikke en tilfældighed. JCB ved, hvad deres kunder ønsker:  Alsidighed, god brændstoføkonomi samt holdbarhed gør rendegraveren svær at overse, når du leder efter nyt.

Nicolaisen & Larsen forhandler JCB rendegravere, fordi vi står inde for maskinens store effektivitet og høje komfort. Vi mener, at det bedste arbejde bliver udført med udstyr af den bedste kvalitet, og derfor er vi importør og forhandler af JCB i Danmark.

Kontakt Nicolaisen & Larsen på tlf. 70 10 12 14 eller på e-mail jcb@jcb.dk, hvis du vil vide mere om rendegravere. Vi har mange års erfaring indenfor salg af entreprenørmaskiner som gør, at vi kan råde og vejlede dig til at finde den helt rigtige maskine til din opgave.

Se også: brugte rendegravere til salg