Dumpere
Body Capacity 13.14 tonnes
Net Engine Power 114 kW
Operating Weight 23140 kg

Dumpere

Kraftfulde og manøvredygtige maskiner

JCB’s dumpere pakker kraft, alsidighed samt hastighed i deres maskiner, så du kan få arbejdet udført effektivt og hurtigt. Dumperne er bygget på baggrund af mange års ekspertise og innovation, og resultatet heraf er yderst robuste og slidstærke maskiner.

Dumperne er udviklet til at møde lige præcis dine behov: Du kan skræddersy din perfekte maskine ved at vælge ud fra en lang række af vægte, aflæsningskonfigurationer, gearing mm. Det svære og modstandsdygtige chassis og container hjælper maskinen til at modstå selv det kraftigste vejr.

Dumpere er populære hos entreprenører til klargøring af byggepladser, transport af byggematerialer i byudvikling, golfbanekonstruktion, landskabspleje, terrænudjævning og meget mere. Alle dumperne har draget fordel af adskillige analyser og udstyrstests til sikring af kraft og slidstyrke, så de kan arbejde på selv de barskeste byggepladser.

 

JCB dumpere er blandt eliten

JCB er blandt eliten når det gælder dumpere. Og verden over er de kendte inden for dumpertransport, når det omhandler de mest krævende betingelser, terrænforhold og arbejdsopgaver.

JCB’s dumpere er designet med operatøren i fokus. De ved, at større komfort mener bedre arbejde. Derfor kommer simpel intuitiv styring og høj ergonomi som standard. Den høje manøvre- og modstandsdygtighed samt høje ergonomi er grunden til, at JCB’s udvalg af dumpere nyder stor popularitet inden for byggebranchen til flytning af materialer og aflæsning på mange forskellige byggepladser.

Vores kompetente konsulenter vejleder dig til den rigtige løsning, så du får den bedste maskine til dine bygningsopgaver. Kontakt Nicolaisen og Larsen i dag på tlf. 70 10 12 14 for en snak om din næste dumper.